Ontdek Onze Bistro

Geniet van een onvergetelijke maaltijd bij ’t Wapen van Emmickhoven, waar elke hap een verhaal vertelt.

Een Tafel Wacht op U

Maak uw lunch of diner extra bijzonder

Boek uw tafel vandaag nog en laat ons uw dag onvergetelijk maken.

Ontdek Ons-menu

Biefstukpuntjes

Malse stukjes biefstuk, meestal gesneden van de ossenhaas of een ander mals deel van het rundvlees. Deze worden vaak gekruid en snel gebakken tot ze sappig en mals zijn.

€19,50

Spareribs zoet of pittig

Malse varkensribbetjes die meestal gemarineerd en geglazuurd worden met een zoete saus of een pittige saus. De zoete variant kenmerkt zich door een smaakvolle en kleverige glazuur, terwijl de pittige variant een kruidige en prikkelende smaak heeft.

€ 23,00

Kipschnitzel

Kipfilet dat gepaneerd en vervolgens gebakken of gefrituurd wordt tot het knapperig en goudbruin is. Het resultaat is een sappige en smakelijke kipschnitzel die vaak geserveerd wordt met bijgerechten zoals frietjes, salade en saus naar keuze.

€ 17,50

Kipsaté

Kipsaté is een populair gerecht, bestaande uit stukjes gemarineerde kipfilet die aan een spies geregen en wordt. De kip wordt vaak geserveerd met een pindasaus, samen met bijgerechten zoals rijst, frietjes of salade.

€ 17,50

Burgermenu

Een “burgermenu” is een combinatie van een burger naar keuze, zoals een klassieke hamburger, cheeseburger, kipburger, veggieburger, enzovoort, aangevuld met bijgerechten zoals frietjes, salade of koolsla.

€15,50

Openingstijden:

Do: 16:00 – 20:00
Vr & za: 12:00 – 21:00
Zo: 13:00 – 20:00

Contact